Auktion titler: Søgeord til større Ebay overskud

I en verden af online-auktioner er titel den eneste måde at få mere trafik. Trafik er lig med flere bud, flere bud er lig med flere penge. Sælgere, der vil de fleste penge fra eBay bliver nødt til at lære at skrive en god titel.

Statistisk set, vil det store flertal af tilbudsgivere finde din auktion ved at søge efter den. Søgningen er den primære grænseflade på eBay, og de første skridt til at få kunder. Når en bruger søger efter en vare, siger xyz, vil alle auktioner med xyz i titlen dukke op. Husk på, at auktioner med yzx eller x y z ikke vil være der. Hver valgperiode brugere sætter i søgning (xyz for eksempel) bør derfor optages i vores titel Hvis vi ønsker at få den mest bydende. Flere tilbudsgivere gør til en højere salgspris, endelige, og det er hvad vi sigter efter.

Dette betyder at du skal, uanset hvad, omfatte så mange potentielle søgeord som muligt. Perfekt disse søgeord skal vi først lade som om vi er en køber. Især en køber, der ville være interesseret i din auktion. Du bør beslutte, hvilke søgeord, du vil bruge til at finde varen. Begynd at skrive ned en liste over alle potentielle søgeord. Når du føler, at denne liste er temmelig komplet, kan vi gå videre til picking hvor udtryk til at medtage i titlen.

eBay begrænser længden af titlen til 55 tegn, så vi er nødt til at vælge hvert ord meget omhyggeligt. Afgøre, hvilke søgeord, eller søgeudtryk, kan til at omfatte være en skræmmende proces. Heldigvis for os er der sandsynligvis en masse andre mennesker, der har solgt den nøjagtige samme vare. Hvorfor er dette en god ting? Fordi vi kan søge efter afsluttede auktioner.

Vælge et nøgleord, der beskriver din vare, og Søg efter det på eBay: du vil blive præsenteret med en liste over elementer. Nu, på den nederste venstre navigationslinje vælge “Søg efter afsluttet elementer.” Dette vil opdrage en ny liste over auktioner, der har allerede afsluttet. Der vil højst sandsynligt være en masse forskellige emner viser op, så du nu ønsker at begrænse søgningen til det punkt, at kun den nøjagtige produkt, du sælger dukker op. Når der er færdig, gå til toppen af resultaterne. Klik på den knap, der vil sortere elementerne efter pris – med de højeste priser øverst. Hvad du lige har gjort er lavet dig en liste over titler, med dem, der fungerer bedst på toppen. Sammenligne de bedste titler med dine søgeord, og oplysninger om dit element specifikt (fx tilstand, farve), og kombinere det hele i en enkelt linje af søgeord.

Uden tvivl, vil der være flere ord så plads til at skrive dem i. Dette er en udfordring, der sker med næsten hvert produkt eller element, der er opført på eBay. Nøglen til at vinde over de andre auktioner, og tjene flere penge, er at kontrollere dine søgeord igen og igen. Holde ser på de afsluttede auktioner, du skal lære at vælge de ‘hot’ eller ‘bedste’ søgeord for din vare. Hvis du har indsnævret din titel ned til de bedste søgeudtryk og det er alt under 55 tegn – så er du færdig! Post din vare til salg og se prisen magisk overgår alle de andre varer i kategorien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.