Køb og salg Tips for Ebay

Når det handler om at få merchandise til den bedste mulige pris ikke kan du slå priserne på din favorit auktion. Præcis grunden til world wide web har leveret os med en overflod af auktionswebsteder med Ebay er Grandaddy af dem alle. Disse websteder tilbyder varer og tjenester til priser, ingen andre marketing arena kan betale.

De råd også enkeltpersoner såvel som ejere af små virksomheder mulighed for at afhente nogle ekstra indkomst. Blive hjemme mødre, pensionister, handicappede arbejdstagere og små tid entrereneurs gør små formuer fra steder som Ebay. Og gør det med ingen hjemmeside, hjemmesiden færdigheder og ingen investeringskapital til at starte deres virksomheder.

Faktisk, en potentiel Ebay sælger kun behøver et par enkle ting at sætte en vare op til salg. Hvis du tænker på at sætte et emne eller emner til salg på Ebay eller andre auktion site her er flere ting skal du overveje før du gør.

1. den igangværende sats eller værdi på markedet.

Lide det eller ej, du nødt til at gøre lidt forskning. Dette vil hjælpe dig med at nå frem til en opfattes værdi for, hvad du sælger. Det er omkostninger vil forhåbentlig skabe et røverkøb for køberen, men stadig være nok til at give sælger (du) med en profit. Dette vil være temmelig meget en no-brainer, hvis du rense ud af loftet eller garage. Disse typer af merchandise kan virkelig skabe et røverkøb for køberen. Du indsamle fundet penge og køber får råd til noget, de ikke ville være villig til at betale fuld pris som nyt.

Afhængigt af elementet, kan du stadig ønsker at tjekke andre steder, har den pågældende vare at se hvilken slags priser bliver bedt om. Bruge alle oplysninger vedrørende prisfastsættelse klogt. Forbliver fleksibel og husk, tanken er at foretage et salg, ikke at give det væk. Du bliver nødt til at finde en gylden middelvej mellem køber og sælger.

2. en detaljeret beskrivelse…

Din varebeskrivelse skal være så sandfærdige som muligt. Beskrive det som det faktisk er. Ikke prøve og gøre det til noget, det ikke er. Eventuelle fejl eller mangler skal bemærkes. Hvis det er i eller i nærheden af Mint Condition derefter Bemærk det så godt.

3. fotografiet.

Vi er ikke alle professionelle fotografer, så du bliver nødt til at tage et par billeder, før du får en passende at skildre dit element i den måde, du har brug for et salg. Hvis du kan få det klart nok og i en vinkel, som den potentielle køber kan se beskrevet i varebeskrivelse, du står en meget god chance for at gøre salget.

4. sælgers krav.

Det er en afgørende ting for sælgeren at angive hans eller hendes betaling krav. Det er bedst for sælgere at medtage alt især de ekstra gebyrer, der skal gælde som shipping gebyrer.

Du skal ikke overlade noget til tilfældighederne. Stave ud af alt. Hvordan du ønsker at modtage betaling, hvor meget er de forsendelsesomkostninger, vil sælgeren eller køberen betaler dem, er et depositum kræves, når varen afsendes og så videre. Jeg er sikker på, du får idé. Overraskelser efter salget er foruroligende og manglende professionalisme.

5. kundeservice.

Kundeservice er ikke raketvidenskab. Hvis du bare behandle folk på samme måde, du ønsker at blive behandlet, kan ikke man gå galt. Besvare alle e-mails eller telefonopkald, være hjælpsomme og høflige, og som de siger, en happy køber gør en tilfreds sælger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.