Hvad de skal købe til Baby

Et stigende antal geniale gave givere har opdaget en særlig slags stede for nye babyer og deres familier.

Det er et bidrag til at hjælpe dem med at indsamle og opbevare de nyfødte stamceller i deres barns navlestrengsblod. Krænges navlestrengsblod giver en enestående mulighed for at beskytte barnet eller et andet familiemedlem fremtidige sundhed. Det er en af de mest værdifulde gaver nogen kan give.

Læger bruger de nyfødte stamceller i navlestrengsblod til at behandle over 75 alvorlige sygdomme, såsom leukæmi, segl-celle anæmi, og andre alvorlige blod og immune lidelser. Som medicinsk forskning udvikler sig, så vil stamcelleterapier, med nye behandlinger forventes for hjertesygdomme, diabetes, hjerneskade, cerebral parese, slagtilfælde og andre aldersrelaterede forhold, tilbyder familier bruger mere og mere for krænges navlestrengsblod.

I øjeblikket, forskere mener, svarende til dem fundet i navlestrengsblod stamceller kan udvikle sig til udskiftning celler for beskadigede organer. Kliniske forsøg for nylig afsløret, at stamceller kan helbrede hjerte væv beskadiget efter et hjerteanfald eller reparere beskadigede områder af leveren. Frigøre det fantastiske potentiale kunne generere nye behandlinger for sygdomme kun behandlet med traditionelle medicinske behandlingsformer i fortiden.

Nyfødte stamceller fra navlestrengsblod er en noncontroversial kilde til stamceller. De kun kommer fra en live fødsel, har lignende egenskaber til embryonale stamceller, og er i øjeblikket frem som en levedygtig forskning alternativ til embryonale celler.

Nyfødte stamceller er let at opnå og umiddelbart til rådighed hvis det er nødvendigt. De er unikke, fordi de ikke behøver at matche modtageren så tæt som knoglemarven, tilbyde mindre chance for at blive afvist, og kan bruges af søskende, barnets mor og andre pårørende, i mange tilfælde hvor knoglemarv celler ikke.

Der er dog kun en mulighed for med hvert enkelt barn til at indsamle og opbevare ledningen blod-lige efter fødslen. Proceduren er hurtig, nem, smertefri, og helt sikkert for mor og barn.

Familier at bank navlestrengsblod have fred i sindet vidende at stamceller er umiddelbart tilgængelige, hvis nogensinde nødvendigt. Så når du overvejer hvad man kan få en elsket ‘s nyeste tilføjelse, du kan sørge for at tænke på at give en gave, der vil vare hele livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.